Brandtechniek Nederland

Automatische detectie bij brand in uw parkeergarage

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker op een openbare plek zoals een parkeergarage. U kunt niet dag en nacht monitoren wat bezoekers doen. Ons automatische blussysteem doet dit wel. Elke unit is uitgerust met een detectiesysteem en een innovatieve watermistinstallatie, die het hele gebouw beschermt tegen schade.

Welk automatische blussysteem?

Onze automatische blussystemen zijn er in verschillende soorten. Voor optimale brandveiligheid is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt. Zo moet het systeem bijvoorbeeld zijn afgestemd op de oppervlakte van uw parkeergarage en op de juiste plek kunnen worden geïnstalleerd. Onze specialisten maken een risicoanalyse en geven persoonlijk advies.

Vraag een demo aan

Brandveiligheid met 62% minder water

De nozzle is een belangrijk onderdeel van onze automatische blussystemen. Dit is de spuitmond, waaruit wordt geblust. In onze vernieuwde systemen wordt hierbij 62% minder water gebruikt, zonder verlies van kracht. Dit komt doordat ze met kleinere waterdruppels werken: lagedruk watermist. De nozzle gebruikt zo’n 30 liter per minuut, tegenover een gemiddelde van 80 liter per minuut bij andere automatische blusmethoden. Uw parkeergarage is dus 100% brandveilig, zonder dat deze ernstige waterschade oploopt.

Vraag een demo aan

Automatisch blussysteem installeren

Om de veiligheid te garanderen, is het ook belangrijk dat het systeem op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Onze monteurs zijn gecertificeerde vakmensen, die u volledig ontzorgen: van de installatie tot en met het onderhoud. De installatie verloopt conform het CCV-keurmerk. Hiermee voldoet u aan de geldende wet- en regelgeving omtrent veiligheid.

Vraag een demo aan

Uw partner in brandpreventie en brandveiligheid

Innovatieve branddetectie

Automatische branddetectie, in no time brandmeester.

Automatische blussystemen

Persoonlijk advies en altijd een systeem dat bij u past.

Waterbesparend

62% minder watergebruik met lagedruk watermist.

Professionele montage

Geïnstalleerd conform het CCV-keurmerk voor veiligheid.

Onze klanten zeggen dat ons product hun gevoel van veiligheid vergroot

62% Verbruik t.o.v. normaal
30 Liter per minuut

De voordelen van onze automatische brandsystemen

Bent u nog niet helemaal overtuigd? Of wilt u meer weten voordat u een prijsopgave aanvraagt? We hebben de voordelen nog eens voor u op een rij gezet.

  1. U ontvangt een vrijblijvende offerte met demo
  2. Wij kijken naar uw persoonlijke wensen en geven gratis advies
  3. Fullservice met levering, installatie en inspectie
  4. De kans op schade bij brand is beperkt tot een minimum
Bespreek uw wensen